Friesland


sneltransport.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
KM Sneltrans
KM Sneltrans
http://www.km-sneltrans.nl/

JMM Speedcargo koeriersdiensten
Uw koerier en expresdienst voor transport van post en pakketten. speedcargo is gevestigd in leeuwarden, friesland.
http://www.speedcargo.nl/

JET Koeriers
JET Koeriers
http://www.jetkoeriers.nl/

Express Koerier Flits
Goedkope express koerier gespecialiseerd in koeriersdiensten in west-europa.
http://www.123flits.nl/

Koerier Centrum Friesland
Koerier centrum benelux, koeriers die weten wat deugdelijkheid is. koerier centrum benelux is een overkoepelend samenwerkingsverband van diverse zelfstandig werkende kleinere koeriersdiensten verspreid over de gehele benelux. door deze samenwerking en onze strenge selectie bent u snel verzekerd van een uitermate hoge deugdelijkheid vervoer tegen een acceptabel tarief. gezamenlijk beschikken wij over een behoorlijke vloot voertuigen, van stationcars en bestelwagens tot vrachtwagens en opleggercombinaties aan toe. uiteraard wordt alle vervoer boven 500 kg verzorgd door voertuigen voorzien van niwo vergunning. ons wagenpark is verspreid over de gehele benelux. kortom: immer en overal een passend vervoermiddel voor uw spoedzending voorhanden.
http://www.koeriercentrum.nl/

Koeriersbedrijf T.M. Portena
Koeriersbedrijf T.M. Portena
http://www.koeriersbedrijftmportena.nl/

Ymco koeriers
Ymco Koeriers is een snelgroeiend koeriersbedrijf dat zich specialiseert in spoedpakketten. Na de start in 1992 is Ymco uitgegroeid tot allround logistiek partner voor koeriersdiensten. Uw zending wordt gemiddeld binnen 20 minuten na aanmelding opgehaald en direct persoonlijk aan de geadresseerde afgeleverd. Dus zoekt u voor uw logistieke vragen een partner die snel en flexibel kan inspringen op uw wensen? U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen. Als flexibele onderneming kennen wij onze klanten en kunnen we onze diensten op maat leveren. Van machineonderdelen tot een offerte: wij bezorgen het voor u. E?n telefoontje is voldoende om uw opdracht te plaatsen. Daarnaast zijn alle prijzen gebaseerd op kilometertarief, dus geen toeslag voor gewicht. Handig en voordelig bij bijvoorbeeld drukwerk en zendingen in het weekend. Ymco Koeriers is 'n volledig NIWO-gecertificeerd transportbedrijf en vervoert uw koerierszendingen van pallets tot drukwerk zonder gewichtsbeperking. Ymco, voor al uw diensten.
http://www.ymcokoeriers.nl/

S. Postma & Zn. B.V.
Postma transport voor al uw transporten in leeuwarden vehuizingen, kraten of gekoelde producten maar ook over heel europa
http://www.postma-transport.nl/

Postbussenservice
Postbus service drachten.
http://www.postbus-drachten.nl/

Zoef
Zoef
http://www.zoef-lwd.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy